Om oss

Vi på Kullens Trafikskola är centralt belägna i Sollentuna och vårt mål är att vara den bästa trafikskolan i kommunen.

För oss är det viktigt att kunna erbjuda körkortsutbildningar i toppklass, tillsammans med engagerade lärare som är trygga i sitt utlärningssätt.

Vi på trafikskolan arbetar hårt varje dag för att vi älskar det vi gör: att lära ut.

Att se våra kunder utvecklas och samla på sig självförtroende. Att kunna erbjuda flera vägar till körkortet – ingen människa är den andra lik, och likaså lär vi oss på olika sätt. Vi har alltid individen i fokus, och det är vår stora styrka.

Vi som jobbar här

Vi som arbetar på Kullens Trafikskola i Sollentuna är en trafikskola man kan lita på, med service i toppklass och med lärare med lång erfarenhet vilket ger goda resultat för eleverna som lämnar trafikskolan med ett körkort i handen.

Vårt mål är att inte tumma på kvaliteten i vad vi lovar. Vi vill utbilda goda bilförare snarare än att slå rekord i antalet utdelade körkort.

Våra certifieringar och utnämningar

Kullens trafikskola i Sollentuna har utnämnts som ett rekommenderat företag år 2019, 2018, 2017 och 2016.

Vi på Kullens trafikskola tog stolt emot priset för årets nyföretagare i Sollentuna 2019. Det är ett pris vi kämpat hårt för. Utmärkelsen tilldelades ett företag med stora utvecklingsmöjligheter.

rekommenderat-företag-trafikskola-sollentuna
årets-nyföretagare-trafikskola-sollentuna

Frågor kring oss och våra tjänster?

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du har frågor kring Kullens trafikskola i Sollentuna, eller om du är intresserad av att höra mer om de intensivkurser eller handledningskurser vi erbjuder. Vi är endast ett kontaktformulär, ett telefonsamtal eller mejl bort.

Vi är det bästa valet när du ska boka en intensivkurs eller handledarkurs i Sollentuna.

Kontakta oss idag och du kommer ett steg närmare körkortet.